WHATSAPP 06-20371365
Sint Annastraat 290
6525 HD NIJMEGEN
Postbus 6819
6503 GH NIJMEGEN

   VEELGESTELDE

VRAGEN

Ik zoek eigenlijk een stage, kunnen jullie daarbij helpen?

Traineeship Technisch Talent maakt deel uit van Onsite Academy en Onsite Engineers, wat betekent dat wij veel relaties hebben met techniek-gerelateerde bedrijven. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden voor jouw (afstudeer)stage.

Wat is een traineeship precies?

Een traineeship is een volledige en volwaardige baan, met daarnaast een voor jou op maat gemaakt opleidingsprogramma. Daarnaast krijg je ook het salaris en de verantwoordelijkheden die bij een volwaardige baan horen. Ons doel is om jou door te laten groeien tot een topspecialist in de richting die jij ambieert. Kortom, een traineeship is de perfecte kans om je verder te ontwikkelen.

Kan ik me ook aanmelden voor het traineeship als ik mijn studie nog niet heb afgerond?

Ja, dat kan zeker! Afhankelijk van de studiefase waarin je je bevindt, bekijken we wat de mogelijkheden zijn en wat dit concreet voor jou betekent.

Hoe kan ik me aanmelden voor het traineeship?

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met je! Aanmelden is simpel! Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen of vul het contactformulier in en dan nemen wij contact met je op.

Is er contact tussen de trainees onderling?

Jazeker! Dat geeft juist een extra dimensie aan ons traineeship. Je ontmoet je mede-trainees meerdere keren per jaar, onder andere tijdens trainingen, workshops, bedrijfsbezoeken en intervisiebijeenkomsten. Het leuke is dat je zo op een laagdrempelige manier praktijkervaringen met elkaar kunt delen en veel van elkaar leert.

Wat is mijn salaris tijdens het traineeship?

Je verdient direct bij aanvang al een goed salaris (vanaf 2450 euro).

Hoe lang duurt het traineeship?

Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren duurt het traineeship 1 of 2 jaar. Aan jou de keuze! Samen met jou bekijken we wat het beste bij jou past qua duur en inhoud. Meer informatie over het traineeship vind je hier. Of bel, mail, app ons voor meer info! We beantwoorden je vragen graag.

Wie kan deelnemen aan het traineeship?

Je hebt een hbo- of wo-diploma in een technische richting op zak en een sterke drive om jezelf te blijven ontwikkelen. Zowel starters als young professionals met maximaal 3 jaar werkervaring kunnen deelnemen aan het traineeship.

Ook als je op het punt staat om af te studeren, ben je welkom bij ons. We vinden het belangrijk dat je bewust bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling en bereid bent daarin actief te investeren. Graag komen wij in contact met talenten uit 1 van de volgende opleidingsrichtingen:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek
  • Mechatronica
  • Algemene Operationele Techniek
  • Technische Bedrijfskunde
  • Kwaliteitsmanagement
  • Civiele Techniek
  • Bouwkunde
  • Industrieel Ontwerpen
  • Productie | Logistiek

Wanneer kan ik starten?

In principe zijn er jaarlijks twee instroommomenten voor trainees: in februari en in september. Een ander startmoment is in overleg ook mogelijk. Neem gerust contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Waar kom ik te werken als trainee?

Dat is helemaal afhankelijk van jouw voorkeuren en ambities. Wat vind je leuk? Wat is jouw droombaan? Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en je hebt inspraak in de bedrijven waar je gaat werken en de projecten waaraan je meewerkt.

Stel je vraag

Femke Meijer
Senior Consultant
06-20371365
fmeijer@onsite-academy.nl