WHATSAPP 06-20371365
Sint Annastraat 290
6525 HD NIJMEGEN
Postbus 6819
6503 GH NIJMEGEN

BOEIENDE PROJECTEN
IN INDUSTRIE, TECHNIEK, 

BOUW & INFRA

De verbindende factor

KWS is marktleider in de wegenbouw en de productie van asfalt in Nederland. Bij dit bedrijf staat de verbindende factor centraal; verbinden in letterlijke en figuurlijke zin.

Kwaliteit staat voorop

Doesburg Components  is onderdeel van de Gietburg Groep, een unieke samenwerking tussen verschillende bedrijven voor het vervaardigen en ontwikkelen van hoogwaardige gietijzeren producten en componenten. Door deze samenwerking is er veel unieke kennis in huis.

De kracht van de combinatie

De BTE Groep (Bouw Toeleveringsindustrie Europa) wordt gevormd door een groep van ondernemingen die zich richten op de productie van geprefabriceerde betonproducten ten behoeve van de woningbouw, utiliteitsbouw, infra-, rail- en agrarische markt. 

Packed with innovation

Synprodo B.V. in Wijchen is dé expert op het gebied van verpakkingen, industriële producten, producten voor de klimaatbeheersingssector, de foodsector, de tuinbouw en de farmaceutische industrie. 

Nutricia Early Life Nutrition

Nutricia Cuijk B.V. is een van de fabrieken van de Early Life Nutrition divisie van Danone. De fabriek produceert hoogwaardig melkpoeder voor baby’s en peuters. De producten worden vanuit Cuijk wereldwijd gedistribueerd.