De kracht van de combinatie

De BTE Groep (Bouw Toeleveringsindustrie Europa) wordt gevormd door een groep van ondernemingen die zich richten op de productie van geprefabriceerde betonproducten ten behoeve van de woningbouw, utiliteitsbouw, infra-, rail- en agrarische markt. Elke BTE-onderneming vertegenwoordigt unieke product-markt-combinaties in de snel veranderende wereld van geavanceerde betonproducten.

Via krachtige, toonaangevende merken als Romein Beton, Kemper Keerwanden, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor en Vebo Beton & Staal speelt de BTE Groep een rol van betekenis in de toeleverende industrie binnen de bouwmarkt; niet alleen in Nederland maar ook elders in Europa (Duitsland, België, Denemarken).

Dochterbedrijf ASCEM is het hoogwaardige laboratorium en adviesbureau van BTE op het vlak van betontechnologie. Bij de onderneming zijn ruim 750 mensen werkzaam, verspreid over verschillende locaties.

Trainee Uğur is werkzaam bij BTE. Hier werkt hij op de afdeling Process Innovations, en houdt zich bezig met verschillende vernieuwings- en verbeterprojecten binnen BTE. Lees hier meer over zijn project bij BTE.