WHATSAPP 06-20371365
Sint Annastraat 290
6525 HD NIJMEGEN
Postbus 6819
6503 GH NIJMEGEN

DIT ZIJN WIJ
ENTHOUSIAST

NO-NONSENSE

BETROKKEN

Over ons

Met ruim 20 jaar ervaring in de industrie, techniek, bouw en infra weten wij als geen ander voor welke uitdagingen technische professionals in de dagelijkse praktijk staan en hoe we jou als young professional kunnen klaarstomen voor een succesvolle carrière in de techniek.

Het Traineeship Technisch Talent is een initiatief van Onsite Academy, dé opleider voor technische professionals en gericht op de ontwikkeling van soft skills, zowel voor teams als individuen. Ook werken we nauw samen met Onsite Engineers, de carrièreportal voor technische professionals in de industrie, techniek, bouw en infra.

Engineering Your Success, daar gaan wij voor!

Sint Annastraat 290
6525 HD NIJMEGEN
Postbus 6819
6503 GH NIJMEGEN
024-642 40 41
WhatsApp 06-20371365

MAAK KENNIS MET ONS

Enthousiast, no-nonsense en betrokken, dat is het team van Onsite in een notendop! Wij helpen je graag om jouw ambities te verwezenlijken. Heb je nog vragen? Stel ze ons!

Antoinette Wolters
Trainer
06-53372351
awolters@onsite-academy.nl
Thedo Boer
Consultant
06-51831834
tboer@onsite-academy.nl
Iet Vellinga
Personeelscoördinator
024-6424041
ivellinga@onsite-academy.nl
Jeroen Kroese
Trainer | Coach
024-6424041
jkroese@onsite-academy.nl
Ton Hendriks
Directeur | Trainer
06- 22417014
thendriks@onsite-academy.nl
Monique Paans
Controller
024-6424041
mpaans@onsite-academy.nl

VEELGESTELDE VRAGEN

Wie kan deelnemen aan het traineeship?

Je hebt een hbo- of wo-diploma in een technische richting op zak en een sterke drive om jezelf te blijven ontwikkelen. Zowel starters als young professionals met maximaal 3 jaar werkervaring kunnen deelnemen aan het traineeship.

Ook als je op het punt staat om af te studeren, ben je welkom bij ons. We vinden het belangrijk dat je bewust bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling en bereid bent daarin actief te investeren. Graag komen wij in contact met talenten uit 1 van de volgende opleidingsrichtingen:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek
  • Mechatronica
  • Algemene Operationele Techniek
  • Technische Bedrijfskunde
  • Kwaliteitsmanagement
  • Civiele Techniek
  • Bouwkunde
  • Industrieel Ontwerpen
  • Productie | Logistiek

Kan ik me ook aanmelden voor het traineeship als ik mijn studie nog niet heb afgerond?

Ja, dat kan zeker! Afhankelijk van de studiefase waarin je je bevindt, bekijken we wat de mogelijkheden zijn en wat dit concreet voor jou betekent.

Hoe ziet het traineeship eruit?

Het traineeship duurt twee jaar. Je komt in dienst van Onsite Academy. Je werkt bij een of meerdere van onze opdrachtgevers in het vakgebied van je keuze en verdient al direct een goed salaris. Welke opdrachtgevers en wat voor werk? Dat beslissen we samen met jou! Tijdens het dienstverband leer je ‘on the job’, o.a. door het uitvoeren van projecten en werk je onder leiding van een werkcoach actief aan je persoonlijke ontwikkeling. Je neemt samen met andere trainees deel aan trainingen, workshops, bedrijfsbezoeken en intervisiebijeenkomsten.

Waar kom ik te werken als trainee?

Dat is helemaal afhankelijk van jouw voorkeuren en ambities. Wat vind je leuk? Wat is jouw droombaan? Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en je hebt inspraak in de bedrijven waar je gaat werken en de projecten waaraan je meewerkt.

Is er contact tussen de trainees onderling?

Jazeker! Dat geeft juist een extra dimensie aan ons traineeship. Je ontmoet je mede-trainees meerdere keren per jaar, onder andere tijdens trainingen, workshops, bedrijfsbezoeken en intervisiebijeenkomsten. Het leuke is dat je zo op een laagdrempelige manier praktijkervaringen met elkaar kunt delen en veel van elkaar leert.