De week van Jorrit

Neem een kijkje in de week van Jorrit! Jorrit is druk bezig met zijn opdracht bij KWS Infra, de marktleider in de wegenbouw en de asfaltproductie in Nederland. Afgelopen week nam hij ons Instagram account over en plaatste elke dag een foto.

 

Maandag

“Deze week zijn de werkzaamheden begonnen aan het project Park 15 in Oosterhout. Daar staat een bouwkeet waar een werkplek voor mij is ingericht. Hier werk ik vier dagen per week waardoor ik altijd dicht bij de actie zit. Op donderdagen werk ik vanuit het kantoor in Zwolle. Zoals iedere werkdag begin ik met een korte inventarisatie van de belangrijkste taken op mijn to-do lijst.”

 

Dinsdag

“Vandaag ben ik op bezoek geweest bij het KWS team dat deelneemt aan de renovatie van de Nijmeegse Waalbrug. In de bouwkeet naast de brug hebben we een bespreking gehad over een aanbesteding waar ik aan deelneem. Dit is met name gericht op een belangrijk interview dat ik op woensdag gepland heb staan bij Gemeente Ede.”

 

 

Woensdag

“KWS neemt deel aan een aanbesteding voor een langdurig asfalt onderhoudstraject in Gemeente Ede. Samen met een collega heb ik vandaag een interview gepland staan waarbij wij vragen beantwoorden van 6 werknemers van de gemeente. Het doel is hen te overtuigen voor ons te kiezen. In totaal hebben acht aannemers zich ingeschreven voor deze aanbesteding. We krijgen de uitslag eind februari te horen.”

 

Donderdag

“De afgelopen dagen heeft KWS op de Infra Relatie Dagen beurs gestaan in Hardenberg. Vandaag ben ik samen met de afdeling werkvoorbereiding naar de beurs geweest om in contact te komen met leveranciers en onderaannemers waar we veel mee samenwerken. Uiteraard hebben wij ook KWS vertegenwoordigd bij onze eigen stand.”

 

Vrijdag

“Hier zie je mijn werkplek zoals deze is ingericht in de bouwkeet. Vandaag heb ik de focus gelegd op het opstellen van een aantal inkoop- en onderaannemerscontracten. Hierin spreek je af welke werkzaamheden tegen welke prijs worden uitgevoerd en wat de voorwaarden zijn. Indien afspraken niet nagekomen worden kan er worden teruggegrepen naar dit contract.”

 

Wil jij, net als Jorrit, een volwaardige baan en ondertussen jezelf blijven ontwikkelen? Hier vind je meer informatie over het traineeship.