Bedrijfsbezoek bij BluePrint Automation

Op vrijdag 9 november werden wij verwelkomd bij BluePrint Automation in Woerden. We mochten een kijkje nemen bij het bedrijf waar twee trainees werkzaam zijn. BluePrint Automation ontwerpt, ontwikkelt en produceert verpakkingsmachines.

 

We begonnen de dag goed met een lekkere lunch. Even een moment om met z’n allen bij te praten, daarna kon het bedrijfsbezoek beginnen! De middag werd afgetrapt met een presentatie van Algemeen Directeur André Verkleij. Hij vertelde over het ontstaan van het bedrijf en de ontwikkelingen die BluePrint Automation in de loop van de tijd heeft doorgemaakt.

Vervolgens werd er wat verteld over de rol van Artificial Intelligence bij het optimaliseren van de verpakkingsmachines. Door de robotarm een zo kort mogelijke afstand af te laten leggen zal de efficiëntie toenemen.

De laatste presentatie ging over een nieuwe machine die BluePrint Automation aan het ontwikkelen is. Daarna was het tijd voor een rondleiding door de fabriek, waar we de desbetreffende machine konden bekijken. De twee trainees die werkzaam zijn bij BluePrint Automation konden ons van alles vertellen over de verschillende machines, dit maakte de rondleiding erg interessant!