Welkom bij het traineeship, Jorrit!

Jorrit Straatman (23) neemt deel aan ons traineeship. Jorrit is een enthousiaste en ondernemende technisch bedrijfskundige die altijd op zoek is naar nieuwe ervaringen. Afgelopen maandag begon hij aan zijn eerste opdracht als werkvoorbereider bij KWS Infra in Zwolle.

Dat Jorrit ondernemend is blijkt wel uit het feit dat hij samen met twee werktuigbouwkundige compagnons een eigen engineeringsbureau heeft opgezet. Zijn interesse gaat sterk uit naar nieuwe technieken en ontwikkelingen, zoals groene energie, autonoom rijden en slimme IT oplossingen. In zijn vrije tijd doet hij graag aan fitness en snowboarden.

Jorrit heeft veel zin in zijn nieuwe opdracht bij KWS Infra in Zwolle. ‘KWS staat bekend als de grootste wegenbouwer van Nederland. Het is een diverse en grote onderneming, welke continu op zoek is naar innovaties en verbeteringen. Zo is het doel om in de nabije toekomst 100% circulaire infrastructuur te kunnen leveren’, aldus Jorrit.

Binnen zijn functie als werkvoorbereider zal Jorrit met name de projectleider van de regio Arnhem/Nijmegen gaan ondersteunen. ‘Dit houdt in dat ik onder andere projectplannen opstel, contact met onderaannemers onderhoud en vergunningen aanvraag. Het is een veelzijdige functie waarin je veel leert over wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een project’.

Deze week begint Jorrit op het kantoor in Zwolle. ‘Eerst word ik een korte periode ingewerkt in Zwolle. Wanneer ik het systeem en dergelijke zaken goed heb leren kennen zal ik op een bouwlocatie in Oosterhout mijn functie gaan uitvoeren. Het lijkt me een zeer interessante sector waar ik graag meer van wil leren. Ik heb er zin in!’

Wij wensen Jorrit heel veel succes en plezier met deze mooie eerste opdracht!